Filterbrillene gir meg et liv!

De siste dagene har jeg vært utrolig sliten. Jeg er alltid sliten, men i det siste har jeg mistet “gnisten” til å gjøre noe. Utmattelsen har vært så ille, at alt som frister er å ligge på sofaen.

Jeg tenkte gjerne dette hadde en sammenheng med BPA søknaden, og at det nedslående svaret har gjort at jeg bekymrer meg litt for fremtiden.

Men så innså jeg i dag at det var en annen ting som også spilte inn. Jeg blir utrolig sliten av lys, og har derfor vært flink til å bruke filterbriller på solrike dager. De siste dagene har det vært overskyet vær, og jeg har derfor ikke tenkt at filterbrillene har vært nødvendige. Men så feil kan jeg ta… (Mine har ikke enda kommet, men jeg har fått låne noen. De ser ikke særlig fine ut og passer ikke helt (strammer litt på den ene siden), så derfor bruker jeg dem bare når det er høyst nødvendig.)

Når jeg gikk å la meg i går kveld var jeg litt lei meg. Søndagen pleier vi å gå på tur, å jeg kunne ikke se hvordan det skulle være mulig for meg å bli med på, når formen har vært så dårlig.

Da jeg sto opp i dag og de andre var gått i kirka, satt jeg å leste. Men til min store fortvilelse kjente jeg at det var vanskelig å fokusere. Jeg innså at jeg måtte finne frem et par med briller, og siden filterbrillene lå nærmere enn lesebrillene, endte jeg opp med dem.

Det var en ny verden!

Energien jeg ikke har hatt de siste dagene kom plutselig tilbake. Jeg hadde lyst (og ork), til å bli med ut på tur!

Så da ble det tur med den nye scooteren/rullestolen😊

Selvfølgelig har BPA vedtaket spilt inn på formen. Men når jeg kjenner den store forskjellen som kommer når jeg tar på meg filterbrillene, innser jeg at jeg burde bruke dem hver dag. Så da er det bare å glede seg til mine blir klare til bruk😅

1 kommentar
  1. Så kjedelig det med BPA, men deilig med filterbrillene! Har enda ikke somlet meg til å søke om slikt utstyr selv enda – men nå fikk jeg litt mer dytt til å få fingeren ut! =D Bra de hjelper!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg