I dag har jeg kost meg!

Det er godt å varmt ute, sola skinner og jeg smiler. Formen har vært litt ustabil (bekymringene for fremtiden har preget meg litt). I går kjente jeg at jeg holdt på å miste motet, men i dag har vært en veldig fin dag.

Dagen begynte som vanlig med at jeg var seint oppe, ungene småkranglet, og det var litt kaos da jeg endelig kom meg ned på kjøkkenet. Ikke så veldig god begynnelse, og jeg gruet meg litt for resten av dagen.

Eldstemann skulle opptre i kirken, og svigermor var så snill at hun passet jentene, så jeg og mannen kunne være med å se på. Egentlig så var planen å ha med ho mellomste også, men siden ungene bare var interessert i å pirke i hverandre, fant vi ut at det var best at hun også gikk ned til svigermor.

Etter middag (hos svigers) ble det snakk om tur. Mamma og pappa tok turen til Egersund i dag, sammen med bestemor. De hadde avtalt å komme til oss litt senere på dagen, så jeg bestemte meg for å gå hjem å slappe av i sola, frem til de kom, så kunne ungene og mannen ta seg en luftetur.

Det er godt med besøk. Noen ganger kan jeg bli veldig sliten av det, men når det er nærmeste familie, så kjenner jeg at jeg kan “slappe av”, være meg selv, og ikke gjøre mer enn akkurat det som er nødvendig. Så da gir et slik besøk meg veldig mye.

Nå er ungene i seng, og jeg har litt energi igjen. Øynene er tunge og det hadde vært godt å gå å legge seg nå, men jeg er ikke helt utslitt.

Det er ei stund siden sist kveld jeg kunne si det samme. Så i dag har vært en fantastisk dag. Ikke har jeg brukt for mye energi, men likevel føler jeg at jeg har fått oppleve kjempe mye.

Jeg sitter her å smiler for meg selv, for jeg har det egentlig utrolig greit!  Ja, jeg er syk. Begrensningene er der, men jeg klarer å kose meg. Det er ingenting jeg kjenner på at burde vært anderledes i dag (selvfølgelig så hadde det å slippe rullestolen vært fantastisk, men det gjør ikke noe om jeg må bruke den, det går helt fint), alt har bare vært helt topp, og jeg bekymret meg ikke for noe. ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg