Ny kjøredoning på plass😃

I slutten av februar hadde jeg besøk av ergoterapeut, og da ble det snakket om å søke om en scooter som var tilpasset meg og mitt behov. Vi kom da frem til at det var den som heter permobil x850 som ville være mest ideel. Det er nok mer lik en rullestol enn en scooter, men den har de funksjonene jeg trenger.

Den kan kjøre i litt terreng, den styres med en joystick – noe som sparer armen for mye krefter og den skal kunne tilpasses min høyde.

Denne nye kjøredoningen ble levert i dag, og jeg synes det er kjempe stas. Litt rart å skulle sitte i “rullestol” i stede for scooter, men denne er utrolig mye bedre og jeg kan slappe av mens jeg kjører.

Den er litt for høy på setet (jeg har tydeligvis litt for korte bein), så det håper jeg ergo kan hjelpe meg med å tilpasse når hun kommer innom neste uke. I tillegg så hadde det vært greit med et trekk over, så ikke nabokatten finner seg til rette i stolen.🙈

Jeg gleder meg til å ta den i bruk. Den krever mindre krefter en scooteren jeg hadde, og det er så deilig å kjenne på friheten jeg får til å kunne bevege meg litt rundt. Jeg hadde en liten prøvetur med den før lunsj, og konklusjonen er at jeg er kjempe fornøyd😃

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg